Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Compara
Alege CC
 
Tazzari Zero Junior '22

Tazzari Zero Junior '22


  • Motor: electric, pe inductie
  • Putere: 8CP
7302 EUR + TVA
Tazzari Zero City '22

Tazzari Zero City '22


  • Motor: electric, pe inductie
  • Putere: 20CP
8046 EUR + TVA
Tazzari Zero EM2 Space '22

Tazzari Zero EM2 Space '22


  • Motor: electric, pe inductie
  • Putere: 20CP
15209 EUR + TVA

F.A.Q

Da, pentru a conduce un autovehicul Aixam, Chatenet sau Tazzari este nevoie sa detineti permis conducere categoria B sau B1, in functie de modelul ales. Pentru detalii va rugam contactati echipa noastra de consilieri vanzari.
Da, autovehiculele Chatenet si unele modele Aixam si Tazzari se pot conduce cu permis B1, de la 16 ani. Pentru detalii va rugam contactati echipa noastra de consilieri vanzari.
Toate indicatiile de intretinere a vehiculului dvs se afla specificate in Carnetul de garantie pe care il primiti la cumparare. Intervalele de revizii sunt, de asemenea, specificate in Carnetul de garantie. Va sfatuim sa il cititi cu atentie pentru o functionare cat mai buna indelungata a noii dvs achizitii.
Magazinele noastre se afla in: Bucuresti, Pitesti, Cluj, Piatra Neamt, Campulung Moldovenesc, Brasov, Sibiu, Craiova, Targu Jiu, Arad, Timisoara, Baia Mare. Iti recomandam sa ne contactezi pentru a gasi o solutie daca sunteti din alt oras.
Preturile pentru autovehicule difera destul de mult in functie de modelul si specificatiile dorite. Pentru mai multe detalii, nu ezita sa contactezi echipa ATVRom.
Da, puteti cumpara autovehicul in rate sau leasing. Gasiti toate detaliile in pagina noastra de contact, in functie de zona tarii din care sunati.
Te rugam sa ne contactezi! Unul dintre consultantii nostri de vanzari iti va oferi raspunsul pentru orice intrebare legata de produsul care te intereseaza.

© 2021 atvrom.ro Toate drepturile rezervate