ATVRom, prezent la expoziția internațională - EXPOAGROUTIL!!

ATVRom, prezent la expoziția internațională - EXPOAGROUTIL!!

 04.05.2023
 07.05.2023

ATVRom, prezent la expoziția internațională - EXPOAGROUTIL!!

ATVRom se va număra, în acest an, printre expozanții EXPOZIŢIEI INTERNAŢIONALE de utilaje şi echipamente agricole - EXPOAGROUTIL, cel mai mare şi mai important eveniment agricol din sud-estul ţării, programat să se desfaşoare în perioada 4 - 7 mai 2023. 

ATVRom va fi prezent aici cu cele mai eficiente unități CFMOTO și accesorii agricole care pot facilita munca zilnică, în toate domeniile. Folosirea unor vehicule de dimensiuni mai mici și mai ușoare inseamnă bifarea și altor beneficii: lucrul pe orice vreme, în orice anotimp, atingerea locurilor greu accesibile, manevrabilitate sporită, intervenția pe orice tip de teren, dar și partea economică.

Evenimentul, organizat de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, este o întâlnire de referinţă pentru agricultură și este specializată în prezentarea de utilaje, echipamente şi materii prime, finanţe şi asigurări (în special din domeniul agricol), flori şi plante de apartament, pentru grădini, parcuri, sere şi altele. Evenimentul le oferă fermierilor din Dobrogea şi nu numai, posibilitatea de a cunoaşte noile tendinţe de dezvoltare din domeniul agricol, noile căi de colaborare, de a crea parteneriate şi de a identifica noi pieţe de desfacere.

Te așteptăm aici!